[Bug-Win] [0.9.116.1] Cannot select workers to build a copper mine.

Contribute bug reports and play test feedback. Known Bugs & Issues.
Post Reply
simpkin_11
Posts: 45
Joined: Fri Mar 24, 2017 11:02 am

[Bug-Win] [0.9.116.1] Cannot select workers to build a copper mine.

Post by simpkin_11 » Mon Aug 20, 2018 5:50 am

I have two idle workers. select build a copper mine.. no option to populate workers.

Do they require a special skill to build a mine?


I checked and get the option to add workers if I choose to build other buildings..
Attachments
Copper Mine.jpg
Copper Mine.jpg (362.46 KiB) Viewed 52 times

User avatar
Ludovic
Site Admin
Posts: 125
Joined: Sun Feb 28, 2016 7:23 pm

Re: [Bug-Win] [0.9.116.1] Cannot select workers to build a copper mine.

Post by Ludovic » Wed Aug 22, 2018 8:40 pm

It requires Mastery: Earth 1+ (from the Wizard) or workers with Mining 1+ or Prospecting 1+.

I will information on this, so it is less confusing. (ie show why workers cannot be assigned)

simpkin_11
Posts: 45
Joined: Fri Mar 24, 2017 11:02 am

Re: [Bug-Win] [0.9.116.1] Cannot select workers to build a copper mine.

Post by simpkin_11 » Thu Aug 23, 2018 3:07 pm

I now have earth 1, validated by casting stone skin.

still no option to add workers to a build job.

Can add a hero..
Attachments
nomine.jpg
nomine.jpg (379.26 KiB) Viewed 44 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest